Blogs Talentenwijzer

Talentenwijzer is genomineerd voor 'Onderneming van het jaar '2024 - 2025'

Written by Nathalie Hazelhoff | september 2024

Talentenwijzer is genonimeerd 

Dit jaar zijn 9 bedrijven uit Almere genomineerd voor de prestigieuze titel 'Onderneming van het Jaar' (2024 - 2025). De prijs wordt uitgereikt in 3 categorieën: Starters, Klein Bedrijf en Midden-Groot Bedrijf. De selectie is uitgevoerd door een vakjury onder leiding van wethouder Maaike Veeningen (Economische Ontwikkeling).

De genomineerden zijn gekozen op basis van verschillende criteria. Talentenwijzer is genomineerd in de categorie Starter.In deze categorie lag de nadruk onder meer op potentie, durf en innovatie. Lees hier het ondernemersverhaal van Nathalie Hazelhoff, oprichter van Talentenwijzer.

Vakjuryprijs en Publieksprijs

De uiteindelijke winnaars worden bepaald aan de hand van twee onderdelen: de beoordeling van de vakjury en stemmen van het publiek. De vakjury bezoekt in oktober alle genomineerden en bepaalt vervolgens wie de winnaar per categorie wordt. Vanaf woensdag 16 oktober tot en met woensdag 6 november kunnen inwoners van Almere, en daarbuiten, hun stem uitbrengen op een genomineerde onderneming via www.onderneeminalmere.nl/ovhj.

Verkiezing 15 november

Op vrijdag 15 november 2024 worden tijdens een avondprogramma op de Dag van de Ondernemer, in het stadhuis van Almere, de winnaars in de drie categorieën én de publieksprijs bekendgemaakt. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je aan te melden voor deze feestelijke avond, volgen binnenkort op de website onderneeminalmere.nl.